Skip to content

Autorijbewijs Amsterdam

Autorijles volgen in Amsterdam en op een snelle en leuke manier je rijbewijs halen? Dat kan bij Rijschool Roadrunners! Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je snel en ontspannen je rijbewijs haalt. Met ons hoge slagingspercentage staan wij bekend in Amsterdam als dé plek om je rijbewijs te halen.

Ervaring en expertise bij Rijschool Roadrunners

Bij Rijschool Roadrunners ben je verzekerd van hoogwaardige autorijlessen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en weten alles op het gebied van rijlessen en het rijexamen. Wij geven les op een relaxte manier en hebben veel geduld als je een foutje maakt.

Diverse soorten autorijlessen bij Rijschool Roadrunners

Bij Rijschool Roadrunners bieden wij diverse soorten autorijlessen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Wil je losse lessen? Dat kan! Wil je een pakket van 15, 20, 30 of 40 lessen met een tussentijdse toets en CBR-examen? Ook dat is mogelijk! Tijdens een proefles zal een van onze ervaren rijinstructeurs beoordelen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Wij bieden voordelige autorijlessen van hoge kwaliteit, waardoor je nóg voordeliger je rijbewijs kunt halen.

Spoedopleidingen voor autorijles bij Rijschool Roadrunners

Wil je liever vandaag dan morgen de weg op en heb je de komende tijd wat extra tijd? Dan is een spoedopleiding bij Rijschool Roadrunners wellicht iets voor jou! Tijdens deze spoedopleiding krijg je veel autorijles in een korte periode. Zo kun je je rijbewijs behalen in slechts 8 dagen met 21 uur rijles, in 10 dagen met 30 uur rijles of in 13 dagen met 40 uur rijles. In deze autorijles pakketten zit zowel een tussentijdse toets als een CBR rijexamen. Omdat het een korte cursus is, moet je wel vooraf al geslaagd zijn voor je theorie-examen.

Waarom kiezen voor Rijschool Roadrunners?

Bij Rijschool Roadrunners helpen we je op een professionele wijze aan je autorijbewijs in een korte tijd. Waarom zou je voor ons moeten kiezen in plaats van voor onze concurrenten?

  • Vriendelijke ervaren rij instructeurs
  • Hoge kwaliteit autorijlessen
  • Altijd rijles van een vaste rij instructeur
  • Jouw tevredenheid staat voorop
  • Veilige en nieuwe lesauto’s
  • Voordelige lespakketten
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen

Kun je niet wachten om in de auto stappen en de weg op te gaan? Kom dan snel autorijles volgen bij rijschool Roadrunners. Je kunt je aanmelden voor een proefles op onze website. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 06-10702595 of mail naar [email protected].